Nieuws-Categorie

MAASSLUISE SPORTGALA 2018

Wie is uw sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg en sporttalent van 2018 en welke Maassluise kampioenen zullen er dit jaar gehuldigd worden?

Op vrijdag 15 februari 2019 om 19:30 uur vindt in de Theaterzaal van Uitgaanscentrum Koningshof het Maassluise Sportgala 2018 plaats, waarbij de Maassluise kampioenen zullen worden gehuldigd en de sportman, sportvrouw,
(jeugd) sportploeg en het sporttalent van 2018 worden bekendgemaakt. De avond wordt georganiseerd door de Maassluise Sport- en Recreatieraad (MSR) in samenwerking met de Gemeente Maassluis.

Om in aanmerking te komen voor de titel van sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent 2018, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
De sportman, sportvrouw en sporttalenten moet(en) woonachtig zijn in Maassluis.
De (jeugd)sportploeg moet afkomstig zijn van een Maassluise vereniging.
De voordracht moet schriftelijk worden gemotiveerd. Uit de motivatie moet(en) de geleverde bijzondere sportprestatie(s) blijken.

De sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of het sporttalent 2018 hoeft dus geen kampioen te zijn. Het gaat om de geleverde bijzondere prestatie van dit individu of deze sportploeg. Ook dit jaar zal een deskundige jury zich buigen over de genomineerden.

Interviews in De Schakel
Evenals voorgaande jaren zullen de genomineerden voorafgaand aan het Sportgala worden geïnterviewd. Dit wordt dan geplaatst met foto in de Schakel. Wil de sporter dit niet, moet hij/zij dit via sportgala.msr@gmail.com aangeven.

Om te worden gehuldigd als kampioen (jeugd)sportploeg moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
Het hoogst spelende jeugdteam tot 18 jaar (jongensteam, meisjesteam of gemengd team) van een Maassluise vereniging, dat kampioen is geworden in 2018 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.
Het 1ste seniorenteam (herenteam, damesteam of gemengd team) van een Maassluise vereniging, dat kampioen is geworden in 2018 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.

Iedereen mag zijn of haar kampioen(en), sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent voordragen. Als een sporter geen lid is van een Maassluise sportvereniging, maar wel in Maassluis woont, kan hij/zij ook als kampioen worden gehuldigd. Opgeven via email sportgala.msr@gmail.com.

Tijdens het Sportgala wordt voor de 7e keer de Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van €500,= uitgereikt aan de 2 verenigingen met het beste sportstimuleringsplan. Verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden. Zie ook www.msrmaassluis.nl